Afrodisiace naturale

Sharing

Afrodiziace naturale

Tratament naturist

Afrodisiac natural

Cauzele impotenţei masculine dacă se exclud cele psihice pot fi şi ele foarte diferite, de la leziuni ale măduvei spinării, unde se găsesc centrii erecţiei şi ejaculării, unele tulburări de natură endocrină ca de exemplu insuficienţa testiculară sau chiar a hipofizei. Pot fi însă de natură nervoasă de cele mai multe ori sau o dereglare a nervilor locali. O altă cauză poate să fie anumite greşeli de alimentaţie sau chiar abuzul de alcool sau abstinenţa prelungită. De asemenea pot fi boli care dereglează sau chiar lezează glandele endocrine. Fiecare caz în parte trebuie cercetat cu mare atenţie şi stabilită cauza.

Se pot folosi următoarele plante medicinale: angelică, ardei iute, avocado, banane, bujori, busuioc de câmp, cafea, ceapă, cimbru, ciocolată, ciuperci veneţiene, coriandru, cuişoare, dovleac, fistic, fructe de mare, ghimber, ginseng, lemnul Domnului, leuştean, linte, lucernă, măcriş, măr, mărar, menta, miere, morcov, năsturel, nuci, nucşoară, ouă, pătrunjel, pere, piersici, piper, praz, roşii, rozmarin, salcâm, salvie, sânzâiene albe, schinduf, scorţişoară, sparanghel, stafide, struguri, şampanie, şofran,  ţelină, usturoi, vanilie, verbina, vin roşu.

Modul de folosire al plantelor medicinale.

avocado
avocado

Angelica (Angelica arhangelica)- este indicată în special pentru faptul că ajută la dispariţia anxietăţii şi durerilor în special în zona genitală, în plus mai conţine o serie de substanţe care ajută la desfăşurarea actului sexual, deoarece această plantă contribuie la producerea de hormoni. Se poate lua sub formă de praf fin măcinat cu râşniţa de cafea. Se indică câte un vârf de cuţit de 3 ori pe zi. Cele mai eficiente sunt prafurile produse din rădăcină sau chiar seminţe. Se poate de asemenea da sub formă de ceai făcut din 1 linguriţă de plantă mărunţită pusă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni pe zi. Se poate de asemenea pune într-un litru de vin 10-20 g de plantă. Se ţine apoi timp de 10 zile şi se strecoară. Se poate apoi consuma câte 50 ml de 3 ori pe zi înainte de mese.

Ardeiul iute (Capsicum annum)- acesta ajută datorită capsaicinei pe care o conţine să activeze din nou glandele sexuale.

Avocado- este socotit fructul iubirii, pentru că acesta conţine o substanţă numită bromocriptină care este considerat un puternic tonic sexual. Se poate consuma ca orice fruct. Se poate însă pune în alcool alimentar de 70 grade 100 g de fruct mărunţit la 500 ml alcool. Se ţine apoi timp de 15 zile agitând des. Se strecoară şi se pune în sticle mici. Se poate lua câte 1 linguriţă diluată în 100 ml apă. Se poate însă pune tot 1 linguriţă din această tinctură la 1 pahar de vin roşu. Efectul este foarte puternic şi se menţine în timp de 24 ore. Poate că este cea mai eficientă metodă.

Se mai poate pune sâmburele unui avocado într-un litru de vin alb timp de câteva aore apoi se consumă câte 200 ml de vin de 2 ori pe zi.

Bananele- sunt extrem de bogate în potasiu şi acesta este necesar pentru buna funcţionare a sistemului nervos şi muscular. Fără aceste sisteme nu se poate desfăşura actul sexual. Deci este indicat să funcţioneze foarte bine ambele sisteme. Se consumă fructul.

Bujori (Paeonia officinalis)- se folosesc tuberculii- 1 linguriţă de tuberculi mărunţiţi se pun la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni pe zi pentru efectul stimulent în special pentru bărbaţi.

Busuioc de câmp- 2 linguriţe de plantă mărunţită se vor pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere apoi pentru 15 minute şi se strecoară. Se poate consuma câte 2-3 căni din acestea pe zi.

Cafeaua- se crede că cinci căni de cafea sunt unul dintre cele mai puternice afrodiziace, dar din păcate nu poate fi folosit şi de cei care au tensiunea mare. Nu este de asemenea indicat să se depăşească această doză. (Au stabilit în urma unui studiu Suedezii).

Ceapa (Alium cepa)- este folosită încă din antichitate pentru a îmbunătăţii performanţele sexuale. Această legumă face să crească nivelul colesterolului „bun”. Acest lucru este foarte util pentru că dacă se consumă ceapă se fereşte de boli de inimă şi inima funcţionează mai bine şi de asemenea circulaţia sângelui poate să se facă mult mai uşor dacă arterele sunt mai curate şi actul sexual poate fi produs. În cazul obturării vaselor de sânge nu se mai produce nici un act sexual. Potenţa este strâns legată de circulaţia corectă a sângelui. Se poate face suc de ceapă 200 ml cu 100 g miere şi din acest amestec (ţinut la rece în vas închis) să se ia câte 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mesele principale. Ajută şi la cei cu afecţiuni la inimă sau tensiune ridicată, ca şi tuturor care au afecţiuni ale vaselor de sânge.

Cimbru (Satureja hortensis) este o plantă cu miros plăcut care se poate pune în orice alimente şi să se gătească fiind socotit unul dintre cele mai inofensive şi eficiente afrodiziace. Se poate face şi vin cu cimbru (10-20 g la litru- se ţine 10 zile) se va servi în acest caz câte 50 ml o dată maximum.

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
AbiaSuficientIndeajunsNemaipomenitExcelent ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *