Afrodisiace naturale

În urma excitatiilor tactile primite de terminatiile senzitive de pe gland si tegumentul corpului penisului, impulsul nervos ajunge la centrul erectil din măduva sacrală, de unde, impulsul nervos vasodilatator ajunge la arterele corpilor cavernosi. Datorită contractiei muschilor parineali are loc o stază venoasă, o îngreunare a întoarceii sângelui, astfel că acesta umple spatiile cavernoase, iar penisul intră în stare de tensiune, întărindu-se, producându-se erectia. Aceasta poate avea loc si în urma excitatiilor vizuale, auditive, olfactive, adică printr-o comandă corticală.

Afrodisiac
Afrodisiac

TRATAMENT NATURIST a “apetitului” :

*Se recomandă consumarea a unui cătel de usturoi pe zi, deoarece acesta contine alicină, seleniu, germaniu si săruri minerale, care favorizează oxigenarea si fluidizarea sângelui, deci, favorizează erectia.
*Trufele si sparanghelul contin androsteronul, un hormon care stimulează producerea testosteronului, contin vitamina C, riboflavina si acidul folic, substante care ameliorează producerea globulelor rosii, a fierului si o oxigenare mai bună.
*Ceapa produce cresterea cantitătii de spermă. Din acest motiv, egiptenii interziceau preotilor consumul cepei, considerând-o ca o amenintare a autocontrolului impulsurilor sexuale.
*Rosia contine alfacarotenul, care facilitează producerea lichidului prostatic, ajutând penetrarea.
*Nucsoara contine o amfetamină halucinogenă, iar în cantităti mici dezvoltă o senzatie de bine si o usoară euforie. Avocado contine bromocriptina, care favorizează producerea de testosteron. Se amestecă 7 gr. nucsoară cu pulpa unei jumătăti de avocado, se lasă la frigider 24 de ore, după care se consumă.

*Anasonul verde contine un tonic cardiac, activează sistemul nervos parasimpatic, accelerează secretiile hormonale, este un euforizant usor. Se folosesc 10-15 seminte uscate la 1 l.apă, se iau 2-4 cesti de infuzie pe zi. Se poate prepara si cu alcool de 900, prin macerarea a 15 gr. de seminte; se bea un păhărel înainte de mese.
*Ardeii iuti de Cayenne se pot folosi ca aplicatii locale pe scrot, cu zeama proaspătă, sau se mănâncă 1 lingurită de praf în amestec cu 1 lingură de miere.
*Cuisoarele contin cheratină, care actionează direct asupra căilor urinare, cu o actiune reflexă de umplere a corpilor cavernosi ai penisului. Se bea 1 cescută după fiecare masă din amestecul de 5 gr. frunze si rădăcini la 1 litru de apă.
*Gentiana stimulează si reglează gonadele, are actiune afrodisiacă. Se utilizează cu preacautie, ca infuzie din 10-15 gr. la 1 litru de apă, la micul dejun si la prânz. Seara se consumă 5 picături de tinctură de gentiană pe un cub de zahăr.
*Ginsengul are efecte dinamizante, tonice si afrodisiace, cunoscute de peste 20 de secole. Se folosesc 12-50 de picături de tinctură într-un sfert de pahar de apă, la culcare, sau 10-35 picături de extract fluid în 1 pahar cu apă, luate cu 30 de minute înaintea meselor. Se pot folosi 1-3 capsule cu praf de rădăcină într-un sfert de pahar cu apă, după masa de prânz si seara.

Citeste ...  Adenomul Prostatei Tratament

*Hreanul contine sulfocianat de alil, cu actiune reflexă asupra fibrelor musculare ale perineului, penisului si clitorisului. Se beau 1-3 cesti de infuzie din 30 gr. rădăcină rasă sau decoct din 20 gr. la 1 litru de apă.
*Nemtisorii de grădină decongestionează sfera genitală, normalizează libidoul hiperemotivilor. Se face decoct din 5 gr. de seminte la 1 litru de apă, se bea 1 cească dimineata si una după masa de prânz, sau se aplică o cataplasmă caldă pe perineu.
*Ovăzul ameliorează circulatia sângelui în zona bazinului, decongestionează zona pelviană si genitală. Se face infuzie din 10 gr. pai de ovăz la 1 litru de apă, se beau 2-3 cesti pe zi. Se poate face o fiertură din 20 gr. boabe de ovăz la 1 litru de apă, se bea îndulcit cu zahăr brun.
*Pătrunjelul contine apiol care provoacă o usoară iritare a căilor urinare, antrenând erectii reflexe prelungite. Se mestecă zilnic 8-12 tije proapete sau se face decoct din 60 gr. rădăcină si frunze proaspete la 1 litru de apă.
*Arborele de piper contine felandrina, care stimulează muschii erectili ai penisului si clitorisului. Se consumă 2-4 picături de ulei eteric pe un cub de zahăr, se lasă să se topească încet în gură, cu 1 oră înainte de raportul sexual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *