Tratament naturist pentru Fibrom uterin

Fibrom uterin tratat naturist

 In decurs de 3 saptamani este posibila reducerea unui fibrom cu aproximativ 2 cm, fara tratament alopat.

Programul de tratament arata in felul urmator:

Dimineata:
DETOXIFIANT DE SOC: 1 lingura
SIROP DE PATLAGINA: 1 lingura
SIROP DE MACESE: 2 linguri
CALCIU CORAL IONIC: 1 cps
CEAI DE COADA SORICELULUI SI COADA CALULUI (1:1) 250 ml
Bitter suedez: 1 lingurita
GEMODERIVAT DE MUR: 2 doze sau 40 picaturi in putina apa ( se tin putin in gura inainte de a se inghiti)


LA PRANZ:
DETOXIFIANT DE SOC: 2 lingura
SIROP DE PATLAGINA: 1 lingura
SIROP DE MACESE: 2 linguri
Bitter suedez: 1 lingurita
Royall jelly: 1 fiola

Seara:
DETOXIFIANT DE SOC: 1 lingura
SIROP DE PATLAGINA: 1 lingura
SIROP DE MACESE: 2 linguri
Bitter suedez: 1 lingurita
Garcinia Cambogia capsule: 1 cps

fibrom uterin tratament
fibrom uterin tratament

Ceaiul care se bea la pranz si seara:
Traista ciobanului…25g
Lemn dulce………..15g
Sunatoare…………15g
Frasin……………20g
Cretisoara………..25g
O lingurita la 250 ml apa fierbinte, se lasa la infuzat 5 minute, se strecoara si se consuma 250 ml la pranz si 250 ml seara.

Se fac bai de sezut cu decoct de traista ciobanului, coada calului, coada soricelului, galbenele si musetel in proportie de 1:2:2:2:1; la care se adauga o 2g de tetraborat de potasiu ( borax)
Alimentatia va fi lipsita de ciocolata, cafea, alcool, grasimu, afumaturi, alimente prajite, si alimente cu continut ridicat in E-uri.
Se va folosi pentru masaj in zona lombara uleiul de cimbru 30 picaturi si ulei de lavanda 20 picaturi in 100 ml ulei de migdale sau samburi de struguri.
Sanatate ca-i mai draga decat toate !

Fibromul uterin .

Fibromul uterin este o tumoare benignă situată în spatele peretelui muscular al uterului. Acesta nu apare niciodată după menopauză şi este foarte rar la femeile care au mai mulţi copii.

Citeste ...  ADENOMUL PERIURETRAL

Simptome: menstruaţia începe să dureze din ce în ce mai mult şi să fie din ce în ce mai abundentă, ciclul se micşorează şi apar sângerări pe parcursul dintre cicluri.

Se va folosi tinctură de piperul bălţii din care se ia 1 linguriţă de 3 ori pe zi. Se pot face şi spălături vaginale cu un ceai făcut din 1 linguriţă de plantă mărunţită care se va pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Este indicat să se facă spălături de 2 ori pe zi.      

            Se va lua tinctură de propolis, chiar şi în cazurile în care s-a urmărit VSH-ul şi acesta a ajuns la valori normale. Se face acest lucru atât pentru a preveni eventualele infecţii cât şi pentru a întării organismul şi a-l fortifica pentru a nu mai apare recidive din cauza infecţiilor. Se ia tot ca şi la prima doză câte 2 picături de tinctură la fiecare 5 kg corp. Acestea se vor pune pe un miez de pâine, se mestecă bine în gură, apoi se înghit. Se face acest lucru în toată perioada curei cu concentrat zilnic de 3 ori. Se ia imediat după ce s-a luat concentratul.

Cataplasmele cu mămăliguţă cu tămâie se vor aplica din nou pentru o perioadă de 10 zile la 5 zile de la începerea tratamentului.

Suplimentar se va face un ceai special de această dată din: coada calului, coada şoricelului, cerenţel, creţişoară, pătrunjel, pelin, salvie, secară, tătăneasă, traista ciobanului, zmeur.

Coada calului (Equisetum arvense) 1 linguriţă şi se lasă să fiarbă 5 minute. Se pot consuma 2-3 căni pe zi. Este utilă şi pentru refacerea organismului conţinând o serie de oligoelemente.

Citeste ...  Tratament naturist Dereglari Menstruale

Coada şoricelului (Achillea millefolium) flori se pune 2 linguriţe de plantă mărunţită la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se consumă 2-3 căni pe zi.

Cerenţel (Geum urbanum) 1 linguriţă de rădăcină mărunţită se pune la 250 ml apă şi se fierbe timp de 5 minute apoi se strecoară. Se consumă 3 căni pe zi. Este utilă şi în cazurile în care există hemoragii. Se pot face cu acest ceai şi spălături vaginale.

Creţişoară (Alchemilla vulgaris) 2 linguriţe de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni pe zi. Ajută şi la reglarea glandulară care poate produce şi ea foarte multe afecţiuni în organism. Acţionează asupra gonadelor şi a corticosuprarenalelor.

Pătrunjel (Petroselinum crispus) 2 linguri-de rădăcină se vor pune la 400 ml apă şi se lasă să fiarbă timp de 20 minute la foc mic (până scade apa la 200 ml). Se adaugă apoi: şi 3-4 frunze de foi de dafin (Laurus nobilis). Se consumă în 2-3 reprize în cursul zilei.

Pelin (Artemisia absinthum). 1 lingură de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă clocotită. Se ia apoi de pe foc. Se lasă acoperit pentru 10 minute, apoi se strecoară. Se vor face 2 astfel de ceaiuri pe zi. Se poate însă face de seara pentru a doua zi. Este un ceai foarte concentrat, dar este un ceai foarte util. Ajută la dezintoxicarea organismului şi poate să ajute şi la diminuarea fibromului sau chiar la eliminarea sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *