Tratament naturist pentru vindecarea tumorilor cerebrale

Tumori cerebrale.

Prevenire si tratament naturist

În primul rând este de dorit tratamentul chirurgical care poate rezolva cel mai rapid această gravă afecţiune. În cazurile în care nu se poate face tratamentul chirurgical, deci în cazurile când tumora este inoperabilă sau din anumite motive nu se poate face operaţia aceasta se poate recurge la un tratament naturist care este doar ajutător şi tratamentul de bază urmând a fi făcut şi cu medicamentele sintetice indicate de medicii specialişti.

În nici un caz nu se va renunţa la tratamentul instituit de medicul specialist.

Se pot folosi următoarele plante medicinale: caise, coada calului, lemn dulce, măr, năprasnic, tuia.

Caise (Armeniaca vulgaris) se consumă zilnic 7 sâmburi de caise. În timpul sezonului se sparg sâmburii de caise, se curăţă de coajă şi se pun la uscat. Se păstrează în pungi de hârtie. Sunt necesari în fiecare zi 7 sâmburi mărunţiţi bine în gură sau chiar măcinaţi şi apoi înghiţiţi. Se iau dimineaţa la trezire zilnic. Acestea conţin vitamina B 15 care ajută la lupta cu cancerul. Nu se depăşeşte doza aceasta pentru că tot sâmburii aceştia conţin acid cianhidric care este o foarte puternică otravă. Ajută şi la stimularea poftei de mâncare. Fructele sunt indicate de asemenea să se consume pentru că au foarte multe vitamine.

tumori cerebrale
tumori cerebrale

Coada calului (Equisetum arvense) 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă şi se fierbe pentru 0 minute, apoi se strecoară. Se consumă 3 căni pe zi, pentru eliminarea toxinelor din organism.

În cazurile în care există posibilitatea se va aplica cataplasmă cu plantă pe locul afectat. Se ţine pentru 2 ore, deasupra se pune o bucată de nailon pentru menţinerea temperaturii. Se va lua un fes în cap pentru a menţine cataplasma aceasta.

Citeste ...  Curatirea si detoxifierea pielii

Se pot face de asemenea şi băi cu coada calului, tot pentru eliminarea toxinelor din organism.

Lemn dulce (Glicirriza glabra) 1 linguriţă de rădăcină mărunţită se pune la 500 ml apă şi se fierbe pentru 5 minute apoi se strecoară. Se va lua câte 50 ml de mai multe ori pe zi. Această cantitate este bine să fie repartizată pe durata întregii zile. Tratamentul cu această plantă se poate face doar 30 de zile, apoi se înlocuieşte cu altă plantă.

Măr (Mallus pumilla) se va consuma zilnic cel puţin un măr cu coajă şi de asemenea se vor zdrobi chiar şi seminţele în gură şi se înghit pentru că acestea conţin o substanţă foarte utilă.

Năprasnic (Geranium robertiarum) 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se consumă 3 căni pe zi. Este una dintre cele mai puternice plante antimorale conţinând germaniu. Se face 30 zile apoi pauză 7 zile şi se poate relua.

Tuia (Tuja orientalis) 25 g frunze mărunţite se pun la 250 ml alcool alimentar de 70 de grade. Se ţin pentru 15 zile agitând des pentru omogenizare. Se strecoară şi se pun în sticle ermetic închise de culoare închisă, ferite de lumină şi căldură. Se vor lua câte 5-0 picături diluate la 100 ml apă de 3 ori pe zi cu 15 minute înaintea meselor principale.

Spălături nazale-se va pune 1 litru de apă cu 1 linguriţă de sare de bucătărie pentru 5 minute, apoi se lasă să ajungă la temperatura corpului. Se trage pe o nară (cealaltă se acopere cu degetul) apă din aceasta şi se elimină pe gură. Se face alternativ când pe o nară când pe cealaltă. Este nevoie pentru o spălătură de un litru de lichid. Se face atât dimineaţa cât şi seara. Este un mijloc foarte eficient de curăţire a foselor nazale şi sinusurilor. Se va face pe toată perioada bolii. Chinezii şi japonezii învaţă copiii de la 3 ani în sus să facă acest lucru ca o igienă care se face în fiecare dimineaţă şi seara.

Citeste ...  Suc de varza pentru afectiuni gastro-intestinale

Tinctura de propolis- se indică să se consume tinctura de propolis 30 % de la Apicola Bucureşti fiind cea mai utilă. Se pun 2 picături la fiecare 5 kg corp de 3 ori pe zi, pe un miez de pâine, se mestecă bine în gură apoi se înghite. Se face acest lucru de 3 ori pe zi. Se foloseşte 1 cm cub de pâine la fiecare 2 picături.

Propolis cataplasmă: cine are posibilitatea poate apela la un apicultor să ia propolis brut. Se întinde pe o bucată de pânză cu ajutorul căldurii şi se aplică local. Se schimbă cu alta la 24 ore.

Cataplasmă cu argilă- se va căuta argilă verde, gri sau roşie şi se amestecă cu puţină miere, transformată în pastă (se poate pune şi puţină apă). Se aplică ca o cască pe cap şi se ţine minimum 2 ore. Se face zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *