Tratamente naturiste de curatire a arterelor

Tratamente naturiste pentru curăţirea arterelor

Prevenire si tratament naturist

Castane- se folosesc ramurile tinere sub 2 cm. Se culeg şi se ia coaja care se mărunţeşte. Se pune într-un borcan cu capac. Se pune după mărunţire alcool alimentar de 70 grade. Se va pune cantitate dublă faţă de cantitatea de plante existente în borcan măsurate cu centimetrul.

Se lasă apoi timp de 15 zile agitând des. Se strecoară după 15 zile şi se pune în sticle de capacitate mai mică la rece.

Administrare: se va lua de 3 ori pe zi câte 5 picături diluate cu 100 ml apă.

Este foarte eficient pentru curăţirea arterelor şi venelor. Se poate folosi perioade lungi de timp fără nici un efect secundar ne dorit. Să nu se depăşească această doză fiind toxic.

Tărâţe- se fierb 200 g de tărâţe de grâu într-un litru de apă timp de 1 oră. Se aruncă apoi apa de pe ele.

Administrare: se va lua 7 zile câte 1 linguriţă pusă în orice mâncare.

A doua săptămână se va lua două linguriţe, pentru ca într-a treia să se poată lua 3 linguriţe de tărâţe fierte pe zi.

Acestea se vor lua de 3 ori pe zi câte o linguriţă perioade lungi de timp. Ajută atât la curăţire arterelor cât şi la vene şi la scăderea colesterolului şi a trigliceridelor.

Lămâie- se stoarce o lămâie de suc. Coaja se va fierbe în 250 ml apă până se moaie. Se lasă apoi acoperit să se răcească. Se strecoară peste sucul de lămâie obţinut anterior. Se consumă un astfel de ceai pe zi. Este foarte utile pentru reducerea colesterolului, trigliceridelor şi glucozei din sânge. Se poate folosi perioade lungi de timp.

Citeste ...  Hipertensiune arterială

Pentru a suporta mai bine căldurile mari: se vor consuma cât mai multe ceaiuri cât mai fierbinţi. În cazurile cu temperaturi mai mari se va umezi un prosop cu apă rece şi cu acesta se va şterge pielea, în acest fel obţinându-se răcorirea pielii şi totodată îndepărtarea transpiraţiei.

TULBURĂRI DE CIRCULAŢIE.

Tratament naturist: Se pot folosi următoarele plante medicinale: afin, aloe,  arnică, brad, castan sălbatec, cimbru, coada şoricelului, dalac, gălbenele, ghimpe, ginseng, gotu-kola, ienupăr, lămâie, măceş, păducel, pătlagină, pelin, pin, porumb, smochine, sulfină, tătăneasă, usturoi, vâsc.

Se pot face băi de picioare sau mâini. Acestea se vor face cu apă caldă pentru 10 minute, după care se va trece imediat în apă rece pentru câteva secunde. Se repetă apoi din nou introducerea membrelor pentru 10 minute în apă caldă pentru 10 minute şi apoi din nou în apă rece pentru câteva secunde. Se repetă de 3-4 ori o dată făcându-se acest lucru câteva zile la rând (10-15) atât seara cât şi dimineaţa. De fiecare dată se va termina cu baia rece şi după baie se frecţionează cu prosopul pentru punerea sângelui în mişcare.

-Băi calde cu o mână de ace de pin sau brad care se vor fierbe timp de 30-40 minte în 2 litri de apă. Se strecoară apoi direct în cada de baie. Se intră în cadă la temperatură cât mai apropiată de temperatura corpului. Se stă în cadă timp de 30 minute. Se termină baia aceasta cu un duş rece scurt, după care se vor freca bine membrele cu un prosop.

Citeste ...  Tratamentul naturist al prostatei

Se poate face zilnic.

Tratament naturist de curatire a arterelor
Tratament naturist de curatire a arterelor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *