Afrodisiace naturale

În urma excitatiilor tactile primite de terminatiile senzitive de pe gland si tegumentul corpului penisului, impulsul nervos ajunge la centrul erectil din măduva sacrală, de unde, impulsul nervos vasodilatator ajunge la arterele corpilor cavernosi. Datorită contractiei muschilor parineali are loc o stază venoasă, o îngreunare a întoarceii sângelui, astfel că acesta umple spatiile cavernoase, iar penisul intră în stare de tensiune, întărindu-se, producându-se erectia. Aceasta poate avea loc si în urma excitatiilor vizuale, auditive, olfactive, adică printr-o comandă corticală.

Afrodisiac
Afrodisiac

TRATAMENT NATURIST a “apetitului” :

*Se recomandă consumarea a unui cătel de usturoi pe zi, deoarece acesta contine alicină, seleniu, germaniu si săruri minerale, care favorizează oxigenarea si fluidizarea sângelui, deci, favorizează erectia.
*Trufele si sparanghelul contin androsteronul, un hormon care stimulează producerea testosteronului, contin vitamina C, riboflavina si acidul folic, substante care ameliorează producerea globulelor rosii, a fierului si o oxigenare mai bună.
*Ceapa produce cresterea cantitătii de spermă. Din acest motiv, egiptenii interziceau preotilor consumul cepei, considerând-o ca o amenintare a autocontrolului impulsurilor sexuale.
*Rosia contine alfacarotenul, care facilitează producerea lichidului prostatic, ajutând penetrarea.
*Nucsoara contine o amfetamină halucinogenă, iar în cantităti mici dezvoltă o senzatie de bine si o usoară euforie. Avocado contine bromocriptina, care favorizează producerea de testosteron. Se amestecă 7 gr. nucsoară cu pulpa unei jumătăti de avocado, se lasă la frigider 24 de ore, după care se consumă.

*Anasonul verde contine un tonic cardiac, activează sistemul nervos parasimpatic, accelerează secretiile hormonale, este un euforizant usor. Se folosesc 10-15 seminte uscate la 1 l.apă, se iau 2-4 cesti de infuzie pe zi. Se poate prepara si cu alcool de 900, prin macerarea a 15 gr. de seminte; se bea un păhărel înainte de mese.
*Ardeii iuti de Cayenne se pot folosi ca aplicatii locale pe scrot, cu zeama proaspătă, sau se mănâncă 1 lingurită de praf în amestec cu 1 lingură de miere.
*Cuisoarele contin cheratină, care actionează direct asupra căilor urinare, cu o actiune reflexă de umplere a corpilor cavernosi ai penisului. Se bea 1 cescută după fiecare masă din amestecul de 5 gr. frunze si rădăcini la 1 litru de apă.
*Gentiana stimulează si reglează gonadele, are actiune afrodisiacă. Se utilizează cu preacautie, ca infuzie din 10-15 gr. la 1 litru de apă, la micul dejun si la prânz. Seara se consumă 5 picături de tinctură de gentiană pe un cub de zahăr.
*Ginsengul are efecte dinamizante, tonice si afrodisiace, cunoscute de peste 20 de secole. Se folosesc 12-50 de picături de tinctură într-un sfert de pahar de apă, la culcare, sau 10-35 picături de extract fluid în 1 pahar cu apă, luate cu 30 de minute înaintea meselor. Se pot folosi 1-3 capsule cu praf de rădăcină într-un sfert de pahar cu apă, după masa de prânz si seara.

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
AbiaSuficientIndeajunsNemaipomenitExcelent ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...
Siete Sanatoase si Regimuri Alimentare
Suferiti de vreo boala?
Retete Culinare Delicioase aici si acum
 • Mancare de Post
  true
  Mancaruri si prajituri de Post Tocanita de cartofi – mancarea de post traditionala In saptamana dinaintea sarbatorii de Paste ai de…
 • Reteta CIORBA DE VARZA ALBA CU SOS ROMANESC
  true
   Reteta  Ciorba de varza alba cu sos romanesc Ingrediente 1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de cca 6-700…
 • Supa delicioasa de Mazare
  true
  Reteta Supa de mazare  Este o rețetă foarte sănătoasă, delicioasă și care se prepară destul de ușor. Nu este nevoie…