Tratament naturist pentru Prostata

Dietă Prostata:

–    7 zile cura de sucuri de fructe şi zarzavaturi. Se va consuma câte 250 ml de suc la două ore şi jumătate. Într-o zi se va însuma 1,5 – 2 litri de sucuri.

Ce reprezintă o cură de sucuri?

 Vom numi cură de sucuri perioada în care alimentaţia va consta în exclusivitate din sucuri obţinute prin centrifugarea fructelor, zarzavaturilor sau chiar a anumitor plante medicinale, recomandate în funcţie de specificul bolii şi a rezultatelor ce dorim să le obţinem.

 Pentru obţinerea sucurilor se poate folosi un storcător electric, special pentru cele cu pulpă (morcov, cartof, ţelină – rădăcină, sfeclă roşie, mere etc) iar pentru frunzoase (urzică, pătrunjel – frunze, orz verde etc), se va folosi un blender (aparat electric  care mixează ingredientele în amestec cu apă) sau maşina de tocat carne. Pe cît posibil, sucurile vor fi obţinute din vegetale de calitate, proaspete şi cât mai biologic cultivate (bineînţeles, biologic în condiţiile timpului actual).

Sucurile se prepară zilnic, trebuind să fie proaspete, condiţie esenţială pentru a fi eficiente. Se poate prepara într-o singură repriză toată cantitatea necesară pentru o zi (excepţie face cartoful care se consumă imediat după preparare!) şi se păstrează la rece, în frigider, în sticle bine închise, de unde se scoate în porţii, câte o cană (250 ml), cu 30 minute înainte de a fi consumat, pentru a se încălzi la temperatura camerei.

Tratament naturist pentru prostata
Tratament naturist pentru prostata

  Nu se păstrează de la o zi la alta.

 Sucurile se beau cu înghiţituri rare, bine amestecate cu salivă.

  Se recomandă următoarele sucuri:

 • Orz verde – 3×50 ml
 • Ovăz verde – 2×50 ml
 • Lucernă – 50 ml
 • Morcov – 250-500 ml
 • Varză – 200 ml
 • Ţelină – 150 ml
 • Pătrunjel – 100 ml
 • Sfeclă roşie – 100-300 ml
 • Cartof – 80-100 ml
 • Păpădie – 50 ml
 • Urzică – 50 ml

Obs: se vor folosi articolele alimentare pe care le puteţi procura.

–        În fiecare dimineaţă, timp de 7 zile se va face o clismă cu 1,5-2 litri infuzie călduţă de muşeţel.

¨       Cărbune vegetal (o lingură rasă de cărbune la un pahar cu apă). Se va bea dimineaţa, după clismă. Se repetă după amiaza.  Cura  durează 30 de zile.

¨       În continuare cura de sucuri şi crudităţi, timp de 3 luni. Se introduc treptat în alimentaţie salatele de crudităţi (de fructe şi zarzavaturi), instituindu-se un program de 3 mese pe zi, regulate, fără să se mănânce nimic între mese. Se va consuma câte un pahar de suc înainte de fiecare masă, cu 30 de minute. Se recomandă suc de pere, mere, pătrunjel, ţelină, varză.  În această perioadă se pot consuma fulgi de cereale, grâu încolţit, polen (2×2 linguriţe /zi, cură de 30 de zile), seminţe de dovleac, floarea soarelui, susan, migdale etc. Totul se va consuma crud! Fructele nu se amestecă cu zarzavaturile la aceeaşi masă.

¨       Recomandări dietetice speciale: cătină, ceapă, dovleac (special seminţele), dovlecel, păstârnac, pătrunjel (inclusiv seminţe), pere, seminţe de morcov, trifoi, ţelină, usturoi, varză, urzică, lămâie, leuştean, orz verde, ovăz verde, salată verde, păpădie, strugure, zmeură.

–          Seminţe de dovleac 50g consumate zilnic în 2 reprize dimineaţa şi seara, timp de 20 de zile.

–          Să se sugă 5-10 g de propolis pe zi până la vindecare.

–          Preparatul de aloe, miere şi propolis 

Miere de albine                                                                   1000 g

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
AbiaSuficientIndeajunsNemaipomenitExcelent ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...
Siete Sanatoase si Regimuri Alimentare
Suferiti de vreo boala?
 • -Prospecte Medicamente Suplimente Naturiste✅ Acest prospect a aparut prima data aici Prospecte Medicamente Suplimente Naturiste.✅
 • DR.HART Articulatii – regenerarea articulatiilor
  true
  DR.HART Articulatii – regenerarea articulatiilor-Prospecte Medicamente Suplimente Naturiste✅ Complex pentru ARTICULAȚII Susține mobilitatea articulară + Contribuie la regenerarea articulațiilor Supliment…
 • Prospect Stresclin Complex – Solicitari Nervoase si Extenuare
  true
  Prospect Stresclin Complex – Solicitari Nervoase si Extenuare-Prospecte Medicamente Suplimente Naturiste✅ STRESCLIN COMPLEX Pentru: – ameliorarea stărilor de suprasolicitare nervoasă si…
Retete Culinare Delicioase aici si acum
 • Mancare de Post
  true
  Mancaruri si prajituri de Post Tocanita de cartofi – mancarea de post traditionala In saptamana dinaintea sarbatorii de Paste ai de…
 • Reteta CIORBA DE VARZA ALBA CU SOS ROMANESC
  true
   Reteta  Ciorba de varza alba cu sos romanesc Ingrediente 1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de cca 6-700…
 • Supa delicioasa de Mazare
  true
  Reteta Supa de mazare  Este o rețetă foarte sănătoasă, delicioasă și care se prepară destul de ușor. Nu este nevoie…