Propolisul pentru prostata

Folosirea propolisului in cazurile de prostata

Propolisul prin actiunea anestezianta depaseste novocaina de doua ori, actioneaza antialergic si antiinflamator. Preparatele facute din propolis sint mai ieftine decit antibioticele. Acesta nu are contraindicatii, pe linga alergia destul de rara la propolis, iar folosirea lui nu are influenta negativa asupra altor organe. De multe ori, supozitoarele din farmacie ni se par scumpe. In cazurile de prostata, tratamentul consta in folosirea timp de 30 de zile a supozitoarelor cu propolis. Pentru o vindecare completa, trebuie urmate trei cursuri de tratament cu interval intre ele de o luna.

propolis
propolis

Supozitoarele se introduc seara in orificiul anal, cel mai bine la o ora dupa curatarea intestinului. Supozitoarele pot fi pregatite insa si in casa. Aveti nevoie de untura de capra, lanolina de la farmacie, untura de porc sau de berbec (200 de grame), care trebuie topita in baie de aburi pina devine lichida; se adauga 40-60 de grame de propolis taiat marunt si se amesteca pina se dizolva. Dupa aceea se mai adauga 40-60 de grame de ceara taiata marunt (cu cit se pune mai multa ceara, cu atit vor fi mai tari supozitoarele), se amesteca pina la topirea cerii.

Atunci cind totul s-a dizolvat, se toarna lichidul intr-un alt vas, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in bucatele de aproximativ 5 grame, carora li se da forma de supozitor. Acestea trebuie pastrate in frigider. Un leac mai usor de pregatit este urmatorul: se iau 40 de grame de propolis, se taie marunt si se pune in baie de aburi impreuna cu 200 de grame de ulei de masline sau de migdale; se tine in baia de aburi pina se dizolva tot propolisul. Trebuie sa aveti pregatite o seringa si un cateter. Se pun 3-5 grame din amestec in seringa, se fixeaza cateterul la ea si se introduce in intestinul gros aproximativ 8 centimetri.

Citeste si...
Tratament naturist cancer testicule si prostata

Se apasa pe piston si procedura este incheiata; se repeta zilnic ca si in cazul supozitoarelor de la farmacie. Dintr-o bucatica de propolis de aproximativ 50-100 de grame se face o lipie subtire, care se pune pe piele in zona perineului, a osului sacral. Deasupra propolisului se pune o bucata de pinza si se fixeaza cu un leucoplast. Se tine compresa nu mai putin de doua ore, apoi se inlatura; se repeta procedura zilnic. Dintr-o solutie de propolis cu alcool (in proportia: 20 la suta propolis si 80 la suta alcool) se iau cite 30-40 de picaturi de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, timp de o luna. Picaturile se dizolva intr-un pahar cu apa.

Sharing

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
AbiaSuficientIndeajunsNemaipomenitExcelent ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...