Refacerea muschilor inimii

Tratamentul afectiunilor cardiace

Cimpul din zona pieptului si modificarile patologice ale inimii

In continuare voi prezenta aspectele referitoare la cimpurile din zona pieptului (altele decit cel al inimii) care duc la afectiuni ale inimii.

Miocardita este generata de raceala. Cum duce raceala la aparitia miocarditei? In interiorul corpului se produc continuu transformari. Atunci cind nu mai sint respectate legile dupa care sint generate in mod normal aceste transformari, vor apare afectiuni. Miocardita este rezultatul dezechilibrului activitatii la nivelul cimpului plaminilor. In momentul in care apare raceala, din punct de vedere al cimpurilor, la nivelul cimpului plaminilor exista o acumulare de caldura, ce nu poate fi eliberata.

Acest lucru duce la o incapacitate de eliberare a puterii din zona inimii, ceea ce duce la acumulari in cimpul din zona atriului drept. Acest lucru va influenta functionarea celulelor inimii, activitatea lor fiind mai lenta si producind fenomenul stazei singelui. De aceea, atunci cind concentratia cimpului din zona atriului drept este prea mare, in timp apare miocardita.

refacerea tratamentul inimii
refacerea tratamentul inimii

In interiorul corpului exista foarte multe cavitati goale. In interiorul organelor interne exista peste tot spatii care nu sint pline. De exemplu, privind inima din exterior, ea pare ceva plin, dar daca o deschidem vedem ca in interiorul ei se afla spatii goale.

Miocardita consta in obstructionarea functiei de inchidere si deschidere a celulelor muschilor inimii, producind incordarea (tensionarea) muschilor inimii. Actualmente aceasta afectiune nu este usor de tratat nici prin medicina clasica, nici prin cea traditionala chineza. Atunci cind inima este marita, in realitate problema consta in faptul ca muschii inimii sint bolnavi, dupa ce celulele au permis marirea inimii ele nu mai pot produce micsorarea ei, afectind circulatia singelui. Daca singele din zona inimii este insuficient, atunci apar probleme grave. In situatia in care este activa cu precadere functia de deschidere a celulelor inimii, cea de inchidere fiind scazuta.

Afectiunile cardiace

Toate afectiunile cardiace sint generate de scaderea activitatii reglatoare a celulelor inimii. Atunci cind celulele aflate in diferitele parti ale inimii: atriul drept, atriul sting, ventriculul drept, ventriculul sting, isi vor pierde capacitatea reglatoare vor aparea afectiuni ce tin de functiile indeplinite de aceste parti ale inimii. Pe ansamblu se va spune ca este vorba de afectiunea inimii.

Pentru a regla afectiunile cardiace se va folosi urmatoarea modalitate de mentinere a palmelor: palma stinga se va tine in dreptul partii stingi a inimii (palma nu va depasi sfircul sting, mentinindu-se in partea interioara a acestuia), la o distanta de 15-20 de centimetri fata de corp, palma dreapta se va tine indreptata catre partea dreapta a inimii, la o distanta de 30-40 de centimetri fata de corp.

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
AbiaSuficientIndeajunsNemaipomenitExcelent ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...
Siete Sanatoase si Regimuri Alimentare
Suferiti de vreo boala?
Retete Culinare Delicioase aici si acum
 • Mancare de Post
  true
  Mancaruri si prajituri de Post Tocanita de cartofi – mancarea de post traditionala In saptamana dinaintea sarbatorii de Paste ai de…
 • Reteta CIORBA DE VARZA ALBA CU SOS ROMANESC
  true
   Reteta  Ciorba de varza alba cu sos romanesc Ingrediente 1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de cca 6-700…
 • Supa delicioasa de Mazare
  true
  Reteta Supa de mazare  Este o rețetă foarte sănătoasă, delicioasă și care se prepară destul de ușor. Nu este nevoie…