La Multi ani de Sfantul Andrei

De sfântul Andrei,  ”La mulți ani” următorilor sărbătoriți: Andrei Andreea Andra Andrada Andraș Andruș Andruța Andreas Andrias Andries Andi Andu Andru Andreiu Edra Endre Deia Deea Cu ocazia sarbatorii zilei voastre de nume, va doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa aveti parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

Pungi sub ochi

Metode pentru a scapa de pungile de sub ochi

Cauzele pungilor de sub ochi Pungile sub ochi, cunoscute medical drept edem infraorbital, reprezinta o ingrijorare pentru multi oameni, mai ales pe masura ce imbatranesc. Ai pungi sub ochi și te întrebi probabil „de ce?” în speranța unui răspuns scurt și la obiect ce va cuprinde și rezolvarea minune a acestei probleme inestetice. Cauzele apariției acestora sunt nenumărate, de la îmbătrânire, genă și până la stilul de viață, lipsa somnului, stresul sau dormitul machiată. Spre deosebire de cercurile colorate din …

Aflati mai multeMetode pentru a scapa de pungile de sub ochi

alimente-alcaline-acide

Alimentele Alcaline Sanatate Curata

Care sunt alimentele cu un inalt grad de alcalinitate? Organismul uman a devenit din ce în ce mai încercat, după ce îl agresăm zilnic cu ingrediente și mâncare procesată, care afectează în mod vădit nivelul pH-ului său. Dacă mănânci semipreparate constant, cu siguranță organismul tău este bombardat de alimente acide, ceea ce este un dezastru pentru el, construit să trăiască alcalin. Așadar, faptul că ne îndopăm cu alimente nesănătoase este cât se poate de grav pentru sănătatea noastră! Cu cât …

Aflati mai multeAlimentele Alcaline Sanatate Curata

drojdie-de-bere

Cura cu Drojdie de Bere – Revigorare Imunitate

Drojdia de bere este un remediu care contribuie la revigorarea organismului Este o cura utila mai ales in refacerea si intretinerea organismului. Drojdia de bere contine vitaminele: -B1-eficienta in combaterea tulburarilor digestive,cardiace,pentru tratarea depresiilor,nevralgiilor si oboselii. -B2-utila in combaterea eczemelor,a imbatrinirii pielii -B3-implicata in procese ce tin de echilibrarea sistemuluinervos -B5-stimulent natural al glandelor corticosuprarenale,remediu anti-stres,mareste rezistenta la infectii -B7-care neutralizeaza colesterolul,fiind deci indicata in obezitate;previne caderea parului -B8-utila pentru reglarea metabolismului proteinelor si grasimilor -B9-are efect antianemic,ajuta la mentinerea …

Aflati mai multeCura cu Drojdie de Bere – Revigorare Imunitate

Aromoterapie

Efectele miraculoase ale Aromoterapiei – Ieftina si la indemana oricui

Aromoterapie: esente pentru sanatatea ta Aromoterapia este o metoda de tratament placuta, usor de facut, tratament naturist ieftin si placut, deoarece foloseste proprietatile uleiurilor esentiale si ale diferitelor parfumuri naturale. De la relaxarea pe care o ofera aprinderea unor lumanari parfumate sau a unor betigase cu diferite arome si pana la tratarea diferitelor boli, terapia cu arome are o practica indelungata si este asociata adesea cu alte metode alternative: reflexoterapie, meloterapie, acopunctura etc. Multe din esentele aromatice au o forta …

Aflati mai multeEfectele miraculoase ale Aromoterapiei – Ieftina si la indemana oricui

tratament-naturist-meningita

Meningita

Meningită în cărţile de specialitate, bolile virale sau infecţioase ale sistemului nervos, specifice copiilor, ocupă multe pagini. Inflamaţia meningelui, meningita, este generată de agenţi patogeni care, din spaţiul rino-laringian trec prin gură şi, pe traseele nervilor cranieni, migrează spre creier. Alte forme de meningită apar drept complicaţii ale otitei medii purulente, sinuzitei, furunculilor din nas sau de pe buza superioară, stărilor gripale sau altor infecţii. Boala este caracterizată de febră foarte mare si greţuri puternice. Starea generală proastă este însoţită …

Aflati mai multeMeningita

coenzima-q10

Ce este coenzima Q10?

                                                                   Coenzima Q-10

Coenzima Q10 este o substanţă asemănătoare vitaminelor, care controlează eficienţa prin care celulele generează energie.

Aşa cum motorul unei maşini are nevoie de scânteie pentru a se aprinde, celulele noastre depind de coenzima Q10 pentru a produce energie. Persoanele care folosesc coenzima Q10 în mod regulat simt diferenţa. Nu este un efect similar celui dat de băuturile energizante sau al cafelei. Energia crescută pe care o simţi atunci când iei un supliment de coenzima Q10 este permanentă, nu dispare după scurt timp. La câteva săptămâni după ce ai început administrarea vei observa că vei obosi mai greu. Vei avea suficientă energie atunci când revii de la serviciu, pentru a te juca alături de cei mici. Vei dori să mergi cu bicicleta sau cu rolele, în loc să te prăbuşeşti în pat.

Aflati mai multeCe este coenzima Q10?

Tratamentul naturist al obezitatii

Tratarea obezitatii si celulitei

TRATAMENTUL OBEZITĂŢII.

Tratamentul obezităţii depinde de o apreciere corectă a faptului că aceasta este o problemă de nutriţie şi cauza ei este un aport exagerat de calorii.

Îndepărtarea grăsimii depozitate este imposibilă în absenţa unui program care se aducă organismului o cantitate mai mică de energie decât cea pe care o consumă zilnic.

O înţelegere a factorilor suplimentari, care pot fi semnificativi pentru fiecare bolnav în parte, este de asemenea importantă. Aceşti factori pot fi de nutriţie, metabolici sau factori de mediu şi pot să fi contribuit la dezvoltarea stării de obezitate sau pot fi rezultatul obezităţii. Tratamentul de bază prevede deci un regim alimentar potrivit nevoilor bolnavului şi un program de măsuri auxiliare.

Aflati mai multeTratarea obezitatii si celulitei

Musetel

Plantele medicinale – chibzuinta si exces

FOLOSIREA  PLANTELOR MEDICINALE  

 Preparatele medicinale auto-prescrise se folosesc pe scară largă pentru o sumă de suferinţe şi boli comune: bătrâneţe, alergii, artrită, răceli, constipaţie, tuse, febră, dureri de cap, hipertensiune arterială, indigestie, infecţii, insomnie, tulburări intestinale, nervozitate, sindrom premenstrual, tulburări  sexuale, stres, ulcer, astenie, etc.

Deşi este adevărat că unele plante conţin constituenţi activi fiziologic, trebuie să nu uităm faptul că multe sunt vândute pentru scopuri pentru care au o valoare terapeutică foarte mică sau nulă.

Aflati mai multePlantele medicinale – chibzuinta si exces

Fungii atmosferici

Alergie la Fungii atmosferici

Tratament naturist pentru Fungii atmosferici

Prevenire si combatere

Fungii de pe pâine, fructe, cereale, vin şi bere, oţet, brânză, cidru sau orice băutură cu drojdie, pastramă, afumături, pot produce o sensibilitate. În cazul în care se constată sensibilitate se va reduce sau chiar elimina ceea ce produce alergia.

Mai notăm tot aici cu toate că ar trebui să fie un capitol aparte alergia la medicamente. În general aceasta poate apare după orice medicament. Singurul tratament este sistarea medicamentaţiei care a produs alergia. Adică se va determina ce medicament a produs alergia şi acesta nu se va mai administra. Nu putem să spunem care din medicamente este cel care trebuie exclus, dar se va verifica pentru fiecare caz în parte. Gravitatea acestor alergii poate fi de la cel mai banal strănut până la şocul anafilactic şi moartea. Deci se va face categoric definirea medicamentului incriminat şi excluderea lui pentru totdeauna.

Aflati mai multeAlergie la Fungii atmosferici