Tratament naturist Abces Osos

Tratament naturist pentru Abces osos

 Abces osos – este supurație în cavitatea medulara (osteomielita), cortexul, sau periost de os.

Tratament naturist cu  plante medicinale: cartof, ceapă, fasole, grâu, fructe, legume, nap, jir, tătăneasă, usturoi, varză.

 Modul de folosire al plantelor medicinale:

 Toate tratamentele de mai jos ajută la întărirea organismului şi atunci organismul va lupta singur cu boala şi se va obţine mai rapid vindecarea.

 Cartof (Solanum tuberosum) se fierb cartofii şi se curăţă de coajă. Se pasează şi se aplică pe locul afectat cald pentru a ajuta la colectarea abcesului. Se înfăşoară apoi cu ceva mai gros pentru a reţine mai mult timp căldura locală.

Ceapă (Allium cepa) se coace în cuptor bulbul şi după ce s-a muiat se face pastă şi apoi se aplică cu ajutorul unui pansament local. Ajută în faza de colectare a abcesului.

Fasole (Phasoleus vulgaris) se iau bobe de fasole. Se fierb şi apoi se pasează şi se aplică calde pe locul afectat. Se menţin cât mai mult timp calde pentru a ajuta la colectarea abcesului.

Grâu (Triticum aestivum) se va pune grâu la încolţit (seminţe). Se pun într-un borcan 100 g seminţe cu puţină apă după ce se spală temeinic cu multă apă. Se schimbă apa zilnic spălând cu atenţie mai ales după ce a dat colţul pentru a nu-l rupe. Se pune în fiecare zi aceiaşi cantitate de grâu în alt borcan. În mod normal la temperatura de 20 de grade în 4 zile dă colţul de la seminţe. Când colţul încolţit este de 0,5 cm se poate folosi. Se pune apoi la spălat din nou şi apoi se macină prin maşina de carne şi se pune 100 g miere polifloră (dacă nu aveţi contra indicaţii-diabet, etc). Se consumă zilnic 100 g seminţe înainte de mese cu 15 minute, împărţit în trei porţii. Se face sub formă de cură timp de minimum 30 zile.

abces osos tratament naturist
abces osos tratament naturist

Fructe- se pot consuma orice fructe preferabil sub formă de suc obţinut cu storcătorul de fructe sau crude, în orice cantitate asigurând organismul cu o serie de vitamine şi oligoelemente.

Legume– se pot folosi zilnic orice soi de legume crude (castravete, gulii, morcovi, pătlăgea roşie, păstârnac, ridichi, salată, ţelină, varză, etc). Se pot consuma crude, rase, sau sub formă de suc zilnic intern pentru a asigura organismului vitaminele necesare luptei cu boala.

Nap (Brasica napus) se aplică felii de rădăcină local sub pansament pentru 2-6 ore. Se schimbă apoi cu altele. Pentru abcedarea mai rapidă se fierb şi se aplică calde.

Jir- se poate consuma în orice formă câte 100 g pe zi.

Usturoi (Alium sativum) se consumă zilnic 2-3 căţei de usturoi fiind un antibiotic de excepţie.

 

Extern:

Se pun cataplasme cu: cartof, fasole, tătăneasă, varză.

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
AbiaSuficientIndeajunsNemaipomenitExcelent ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...
Siete Sanatoase si Regimuri Alimentare
Suferiti de vreo boala?
 • -Prospecte Medicamente Suplimente Naturiste✅ Acest prospect a aparut prima data aici Prospecte Medicamente Suplimente Naturiste.✅
 • DR.HART Articulatii – regenerarea articulatiilor
  true
  DR.HART Articulatii – regenerarea articulatiilor-Prospecte Medicamente Suplimente Naturiste✅ Complex pentru ARTICULAȚII Susține mobilitatea articulară + Contribuie la regenerarea articulațiilor Supliment…
 • Prospect Stresclin Complex – Solicitari Nervoase si Extenuare
  true
  Prospect Stresclin Complex – Solicitari Nervoase si Extenuare-Prospecte Medicamente Suplimente Naturiste✅ STRESCLIN COMPLEX Pentru: – ameliorarea stărilor de suprasolicitare nervoasă si…
Retete Culinare Delicioase aici si acum
 • Mancare de Post
  true
  Mancaruri si prajituri de Post Tocanita de cartofi – mancarea de post traditionala In saptamana dinaintea sarbatorii de Paste ai de…
 • Reteta CIORBA DE VARZA ALBA CU SOS ROMANESC
  true
   Reteta  Ciorba de varza alba cu sos romanesc Ingrediente 1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de cca 6-700…
 • Supa delicioasa de Mazare
  true
  Reteta Supa de mazare  Este o rețetă foarte sănătoasă, delicioasă și care se prepară destul de ușor. Nu este nevoie…