Tratament naturist pentru vindecarea tumorilor cerebrale

Tumori cerebrale.

Prevenire si tratament naturist

În primul rând este de dorit tratamentul chirurgical care poate rezolva cel mai rapid această gravă afecţiune. În cazurile în care nu se poate face tratamentul chirurgical, deci în cazurile când tumora este inoperabilă sau din anumite motive nu se poate face operaţia aceasta se poate recurge la un tratament naturist care este doar ajutător şi tratamentul de bază urmând a fi făcut şi cu medicamentele sintetice indicate de medicii specialişti.

În nici un caz nu se va renunţa la tratamentul instituit de medicul specialist.

Se pot folosi următoarele plante medicinale: caise, coada calului, lemn dulce, măr, năprasnic, tuia.

Caise (Armeniaca vulgaris) se consumă zilnic 7 sâmburi de caise. În timpul sezonului se sparg sâmburii de caise, se curăţă de coajă şi se pun la uscat. Se păstrează în pungi de hârtie. Sunt necesari în fiecare zi 7 sâmburi mărunţiţi bine în gură sau chiar măcinaţi şi apoi înghiţiţi. Se iau dimineaţa la trezire zilnic. Acestea conţin vitamina B 15 care ajută la lupta cu cancerul. Nu se depăşeşte doza aceasta pentru că tot sâmburii aceştia conţin acid cianhidric care este o foarte puternică otravă. Ajută şi la stimularea poftei de mâncare. Fructele sunt indicate de asemenea să se consume pentru că au foarte multe vitamine.

tumori cerebrale
tumori cerebrale

Coada calului (Equisetum arvense) 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă şi se fierbe pentru 0 minute, apoi se strecoară. Se consumă 3 căni pe zi, pentru eliminarea toxinelor din organism.

În cazurile în care există posibilitatea se va aplica cataplasmă cu plantă pe locul afectat. Se ţine pentru 2 ore, deasupra se pune o bucată de nailon pentru menţinerea temperaturii. Se va lua un fes în cap pentru a menţine cataplasma aceasta.

Se pot face de asemenea şi băi cu coada calului, tot pentru eliminarea toxinelor din organism.

Lemn dulce (Glicirriza glabra) 1 linguriţă de rădăcină mărunţită se pune la 500 ml apă şi se fierbe pentru 5 minute apoi se strecoară. Se va lua câte 50 ml de mai multe ori pe zi. Această cantitate este bine să fie repartizată pe durata întregii zile. Tratamentul cu această plantă se poate face doar 30 de zile, apoi se înlocuieşte cu altă plantă.

Măr (Mallus pumilla) se va consuma zilnic cel puţin un măr cu coajă şi de asemenea se vor zdrobi chiar şi seminţele în gură şi se înghit pentru că acestea conţin o substanţă foarte utilă.

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
AbiaSuficientIndeajunsNemaipomenitExcelent ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...
Siete Sanatoase si Regimuri Alimentare
Suferiti de vreo boala?
Retete Culinare Delicioase aici si acum
 • Mancare de Post
  true
  Mancaruri si prajituri de Post Tocanita de cartofi – mancarea de post traditionala In saptamana dinaintea sarbatorii de Paste ai de…
 • Reteta CIORBA DE VARZA ALBA CU SOS ROMANESC
  true
   Reteta  Ciorba de varza alba cu sos romanesc Ingrediente 1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de cca 6-700…
 • Supa delicioasa de Mazare
  true
  Reteta Supa de mazare  Este o rețetă foarte sănătoasă, delicioasă și care se prepară destul de ușor. Nu este nevoie…