solutii naturiste de lupta imotriva tantasilor

Aparati-va cu lucruri naturiste de tantari, molii si alte insecte deranjante !

Ţânţarii reprezintă una dintre marile problemele care apar odată ce temperatura creşte. Dar NU numai ele ! Înţepăturile acestor insecte reprezintă în continuare o problemă care sperie multe persoane din cauza faptului că acestea pot transmite diferite boli. Dacă nu sunteţi adeptul produselor din magazine care se aplică pe piele, plantele pot reprezenta soluţia pentru voi. Cateva idei bune pentru a ne feri de insecte am sa va prezint mai jos. Cum ne aparam de …? Molii cu boabele de piper, firele de tutun şi camforul le alungă Coaje sau ulei aromat de cedru, ramurele mici de tuia, coji de lamâie uscate, seminţe de morcov. Împotriva moliilor; săculeţe cu lavandă în dulapul cu haine, zilnic conţinutul lor se freacă între palme  pentru a degaja mai mult ulei volatil.  Muşte o lamâie sau o portocala, înţepate cu cuişoare aromate, sau castronele cu oţet fierbinte.  Furnici se pune în calea lor o …

Aflati mai multeAparati-va cu lucruri naturiste de tantari, molii si alte insecte deranjante !

Colesterol

Retetele celebrei vindecatoare Djuna Davitasvili

Curatirea limfei si a sangelui

Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in care s-a dizolvat, dupa gust, sare amara, atat cat sa fie baubila.

Se prepara un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml). La o ora dupa ce s-a baut solutia de sare amara, se beau primii 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de apa fiarta si racita.

Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita) se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul dureaza 3 zile.

Mare atentie: in perioada cand se face acest tratament extrem de util organismuluia nu se mananca si nu se bea nimic altceva!

Aflati mai multeRetetele celebrei vindecatoare Djuna Davitasvili

Sarea-Tratament-Naturist

Sarea folosita in multe remedii naturiste

Sarea inlocuieste alte remedii Se considera in general ca sarea este daunatoare organismului. In realitate, retetele simple ale medicinei populare ne conving de contrariu: sarea obisnuita – NaCl (sarea de bucatarie) poate deveni un bun remediu. Daca nu exageram, desigur. Retete pentru uz intern n Intr-o cantitate de 200 g kefir degresat, la temperatura camerei, se dizolva 1/4 lingurita sare de bucatarie fina. Se vor bea de trei ori pe saptamina cite 200 g de kefir cu sare. Leacul este recomandat in scaderea nivelului de colesterol in singe, dar si pentru marirea rezistentei la stres si eliminarea surmenajului fizic. n Intr-un pahar cu suc de rosii se adauga sare dupa gust. Este de asemenea un remediu sigur pentru eliminarea colesterolului din singe. n Consumul zilnic a 50-100 g peste sarat (somon sau sturioni – morun, nisetru) imbunatateste functionarea vaselor sanguine din creier. Aceasta are un efect foarte bun privind memoria …

Aflati mai multeSarea folosita in multe remedii naturiste

Diete Sanatoase si Regimuri Alimentare
Suferiti de vreo boala?